KRISPIJN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 2050 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Krispijn. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 1:32 Shoarma vlees is zo fijn gesneden dat we eerst dachten aan rul gehakt. Kwam goed warm aan, maar het vlees had een nasmaak van lam, wat ik afschuwelijk vind. Ook de knoflook saus was niet lekker. Veel te duur voor wat je krijgt
14 jul 2024 om 22:21 Lekker
14 jul 2024 om 20:43 Bezorging duurde wel veel langer dan normaal, maar toen ik de zaak belde werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan! Eten werd kort daarna bezorgd, goed warm, door een aardige bezorger. Blijft top!
14 jul 2024 om 20:07 Voor de eerste keer hier besteld. Eten en bezorging was goed. Zeker weer eens bestellen!
14 jul 2024 om 11:13 We hadden het verkeerde adres gezet en kwamen daar te laat achter maar deze helden kwamen het alsnog brengen op het juiste adres, hele goeie service en het eten was top zoals altijd!!!
13 jul 2024 om 20:36 het was zeer goed
13 jul 2024 om 19:08 Goed en smaakvol eten en een snelle bezorging !!!
13 jul 2024 om 9:50 Goed eten goeie bezorging
13 jul 2024 om 8:12 De beste kapsalon van Dordrecht heerlijk. hartelijk dank jongens. tot de volgende toppie!!
12 jul 2024 om 3:25 Netjes op tijd bezorgd altijd vrienderlijk
11 jul 2024 om 22:07 Zoals altijd goeie kwaliteit lamskoteletten en altijd keurige bezorging, zit ver weg van ze af maar toch altijd een goede bezorg tijd
10 jul 2024 om 19:46 Was lekker .maar de helft Vergeten