KRISPIJN

KRISPIJN Uitproberen = verschil proeven

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 900 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Krispijn. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 21:25 Perfect
14 mei 2022 om 23:21 Heerlijk eten net zoals altijd
14 mei 2022 om 9:27 De patat wAs hard en er zat amper knoflooksaus op en bij terwijl ik 2x had aangegeven knoflooksaus. Jammer
12 mei 2022 om 22:14 Perfect Het eten is altijd prima
9 mei 2022 om 21:31 18.45 besteld , wordt gezegd 45 min bezorgtijd. 20.30 gebeld , excuus dat het zo druk is . Uiteindelijk om 20.45 bezorgt en dat op een maandag!! Krijg om 21.15 berichtje dat de bestelling onderweg is ?! Hier gaat iets goed fout . Kan niet !!!
9 mei 2022 om 2:02 Super lekker eten en op tijd geleverd
8 mei 2022 om 21:14 Gemiddeld wacht je 70 minuten geen 40, maar voor deze maaltijden absoluut het wachten waard altijd .Bestel altijd minimaal een uur van te voren in en nabij het weekend. Een absolute aanrader .
7 mei 2022 om 19:46 Het was echt niet warm meer
6 mei 2022 om 22:12 Nettjes optijd bezorgd ze hadden aangeven dat het een uur kon duren. Het eten vond ik echt lekker
6 mei 2022 om 19:57 Alles was goed lekker aan smak maar ik heb een kind menu gekocht hem een zwarte vierkant stuk als verassing in de doos dat was erg voor de kind want ze verwacht een speelgoed vind dat er jammer
4 mei 2022 om 22:47 Prefect op tijd en een van de beste shoarmas. Broodjes zijn heerlijk en goed afgebakken. Bezorging is stipt op tijd. Hier ga ik vaker bestellen!
4 mei 2022 om 10:48 Lekkere kapsalon, patat nog lekker vers!!!